Fenéktájéki fájdalom: mi lehet az oka? - HáziPatika

Hosszan tartó erekció és fájó fasz

Erekció tréning

Lehet gyulladás, de lehet daganatos folyamat is. Kovács Zoltán kérdése: Tisztelt Doktor Úr! A válaszát előre is nagyon szépen köszönöm!

Üdv:Zoltán Kedves Zoltán. Kérem mutassa meg urológusnak, ugyan is vizsgálat nélkül korrekt válszt nem lehet adni Üdv Berti85 kérdése: Keves Dr.

Hosszan tartó erekció és fájó fasz

Török Alexander, Nem igazan tudom, hogy a problema az urulogiahoz, vagy esetleg mas agazathoz tartozik-e. Ezert elore is elnezeset kerem. Ra is ternek a problemara.

Hosszan tartó erekció és fájó fasz

Parom nagyon szegyenlos, es fel, cikinek tartja elmenni orvoshoz, ezert is irok onnek. Mikor vaginalisan szeretkezunk, egy ido utan azt Hosszan tartó erekció és fájó fasz eszrevenni, hogy a vegbele mintha kidudorodna, azaz kijonne egy resz belole es furcsan kilog.

Sereg Tímea újságíró. Életkortól függetlenül így zajlanak a férfiak reggelei, ez a természetes. Ennek elmaradozása, időszakos eltűnése intő jele annak, hogy valami nincs rendben. Azaz ne kézi vagy száj általi vezérléssel, félmereven próbálkozzon a szexszel, hanem teljes harci készültségben. Ez a férfi pszichéjének egyik fontos összetevője, ami hatással van az önbizalomra és az énképre, annak ellenére, hogy a szex célja nem a dugás és az orgazmus.

Szeretkezes utan, ez idovel visszahuzodik. Regebben neha massal elt analisan is szexualis eletet, lehet ez is fontos lehet. Azt tudom meg, hogy paromnak szokott aranyere is lenni, talan ez is fontos. Elege agaszt a problema, hogy miert lehet ez.

Hosszan tartó erekció és fájó fasz

Esetleg tudna tanacsot adni? Pecsen van noi szakorvos, mert parom noi orvoshoz ragaszkodna.

Hosszan tartó erekció és fájó fasz

Tisztelettel Kovács Bertalan Kedves Bertalan. A leírás alapján egyértelműnek tűnik ,hogy aranyérről van szó. Sebészeti szakterület, vagy egészen pontosan proktológia. Hogy van-e női szakorvos, azt nem tudom, bár valószínű.

Urológus szakorvos

Nézze meg a sebészeti szakrendelések orvosainak névsorát. Zoltán kérdése: Tisztelt Doktor úr! A műtétet laparoskopiával végezték, a sigmabélből vettek ki kb. A szövettan szerint nincs áttét, a bélfalon nem ment ki a daganat.

Dr. Török Alexander

A múlt héten tűnt fel, hogy az egyik herém v. A kérdésem az lenne, hogy ez lehet-e a hasi műtét következménye, vagy ez ettől teljesen független panasz lehet?

Hosszan tartó erekció és fájó fasz

Válaszát nagyon köszönöm. Lehet a következménye, de lehet teljesen független dolog is.

Tényleg bármi lehet az ok

Javaslom, hogy első sorban az operáló orvossal konzultáljon. Norbi kérdése: Üdvözlöm. Jelenleg 30 éves vagyok, pár éve észre Hosszan tartó erekció és fájó fasz mitha csökkenne a merevedésem tartóssága vagy nincs merevedés, magömlésem nem olyan intenzív és kevesebb is, vizelet erejének csökkenése, nehezen meginduló vizelet, mintha valami nem engedné hogy úgy jöjjön ahogy jönnie kéne.

Kb fél éve elkezdtem szedni aktus előtti tablettákat mert most már többnyire nincs merevedésem, és a reggeli merevedések is elmúltak, a kapszula hatása után a merevedés többnyire rendben van, a vízelet is könnyebben megindul erőteljesebb is másnap reggel néha van merevedés. Voltam ban urológus orvosnál, a doktor úr prosztata gyulladást diagnosztizált de a gyógyszerek és kúpok alkalmazása után sem javult a helyzet, de annyiba hagytam. Van egy testépítő ismerősöm és beszéltünk a szteroidokról és utána jutott eszembe hogy 16 vagy 17 éves koromban aminemtudom pontosan, beszedtem egy danabol kúrát mert épp egy ismerősömmel edzeni jártunk és ő ajánlotta, viszont ő elfelejtette mondani hogy ezeket a kúrákat lekell vezetni különféle gyógyszerekkel, ez ugye nálam nem történt meg.

A mostani gondolkodásommal más okos vagyok de merevedés 3 évesen akkor megcsináltam ezt a kúrát, arra gondolok hogy a tesztoszteron szintem nem lehet rendben, persze én ezt nem tudhatom biztosra.

Jelenleg ne magyarországon élek most találtam önre, ha Magyarországon leszek el fogok menni személyesen is, de most sajnos csak ilyen úton tudom elmondani a panaszaimat. Véleményét válaszát előre is köszönöm.

Tisztelt Doktor Úr! Az Orvos válaszol - Dr.

Üdvözlettel: Norbert Kedves Norbi. Ha szedi még a kedély javító szereket akkor megvan a magyarázat, mert ezek ilyen panaszokat okoznak. Ha már nem szedi, akkor kellene egy tesztoszteron szintet nézni.

18 elmúltál-e?

Üdv Bence kérdése: Szép napot kívánok! Semmi elváltozást nem látok, nem tapintok, semmi nagyobb ütés nem érte. Pihentessem pár napot és jobb lesz vagy esetleg a dohányzás és a nikotin pótló niquiton tab is hatással lehet rá? Előre is köszönöm szépen a válaszát, igazából nagyon félek